# 14th TCB meeting (Face-to-Face)

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### Analyse new and reviewed requirements

Tuesday, 6 November 2012 10:30 (15 minutes)

Manage requirements based on written report

Presenter: DRESCHER, Michel (EGI.EU)

Session Classification: Requirements Management

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### **Prioritise requirements**

Tuesday, 6 November 2012 10:45 (15 minutes)

Discuss which of the assessed requirements should be implemented by Technology Providers and with which priority. Decide which assessed requirements should be returned to the requesting communities.

Technology Providers will provide reports on requirements that were assessed since the last discussion on this topic.

Presenters: MEGLIO, Alberto (EMI); HELLER, Helmut (BADW); DRESCHER, Michel (EGI.EU)

Session Classification: Requirements Management

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **Monitor requirements**

Tuesday, 6 November 2012 11:00 (15 minutes)

Technology Providers to provide executive reports on the implementation status of requirements in state "Planned", providing an overview of implementation that are in track, and summarise situation and reasons for delayed implementations.

**Presenters:** MEGLIO, Alberto (EMI); HELLER, Helmut (BADW)

Session Classification: Requirements Management

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **Federated Clouds Task Force**

Tuesday, 6 November 2012 11:30 (30 minutes)

Discuss Task Force status and progress.

Provide insight on future development and integration.

Required material: Executive report by Task Force leader

**Presenter:** Dr TURILLI, Matteo (Oxford e-Research Centre)

Session Classification: Task Forces review

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### **Accounting Task Force**

Tuesday, 6 November 2012 11:15 (15 minutes)

Discuss Task Force status and progress

Required material: Executive report by Task Force leader

Presenter: Dr FERRARI, Tiziana (EGI.EU)

Session Classification: Task Forces review

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### **SHA2** readiness

Tuesday, 6 November 2012 13:40 (20 minutes)

Discussion based on executive status reports by Technology Providers Required material: (Tabular) implementation overview by Technology Providers

Presenters: MEGLIO, Alberto (EMI); HELLER, Helmut (BADW); Dr FERRARI, Tiziana (EGI.EU)

Session Classification: Technology evolution

Contribution ID: 6 Type: not specified

## EGI profile on GLUE2

Tuesday, 6 November 2012 13:00 (20 minutes)

Elicit Technology Provider reviewers on the profile Required material: Short presentation, current profile document

**Presenter:** BURKE, Stephen (EGI.EU)

Session Classification: Technology evolution

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **Integrating Globus Online into EGI**

Tuesday, 6 November 2012 13:20 (20 minutes)

Rationalise GO service as part of the EGI Collaboration Platform

**Presenter:** Dr SIPOS, Gergely (EGI.EU)

Session Classification: Technology evolution

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Collaborative VM management service(s)

Gap analysis of VM Marketplace and FCTF use cases

**Presenter:** Dr TURILLI, Matteo (Oxford e-Research Centre)

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Approving minutes via Mailing list

Tuesday, 6 November 2012 15:45 (5 minutes)

Agree on approving minutes by poll on mailing list

Presenter: DRESCHER, Michel (EGI.EU)

Session Classification: AOB

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Update to TCB Requirements management process

Tuesday, 6 November 2012 15:50 (5 minutes)

Review and approve draft 11 of process document

Presenter: DRESCHER, Michel (EGI.EU)

Session Classification: AOB

Date of next meeting

Contribution ID: 11 Type: not specified

### Date of next meeting

Tuesday, 6 November 2012 15:55 (5 minutes)

Find a date for the next meeting

Session Classification: AOB