Swiss Academic Compute Cloud kick-off workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

RS-NAS intergration plans

Friday, 19 April 2013 12:05 (15 minutes)

Presenter: Dr KUNSZT, Peter (ETH)

Session Classification: Infrastructure integration tasks

Swiss Academic ... / Report of Contributions

Hadoop

Contribution ID: 2 Type: not specified

Hadoop

Venus-C

Contribution ID: 3 Type: not specified

Venus-C

Friday, 19 April 2013 12:20 (15 minutes)

Presenter: Dr NIINIMAEKI, Markopekka (HES-SO//Ge)

Session Classification: Infrastructure integration tasks

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Authentication and authorization (AA)

Friday, 19 April 2013 12:35 (15 minutes)

Presenter: FLURI, Placi (SWITCH)

Session Classification: Infrastructure integration tasks

QIIME

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

QIIME

Friday, 19 April 2013 13:55 (20 minutes)

Presenter: Dr STOCKINGER, Heinz (UniL/Vital-IT)

Session Classification: Application portfolio: presentation of new applications

Contribution ID: 6 Type: not specified

SwissExperiment/OSPER

Friday, 19 April 2013 14:15 (20 minutes)

Presenter: Dr DAWES, Nicholas (SLF)

Session Classification: Application portfolio: presentation of new applications

A4Mesh

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

A4Mesh

Friday, 19 April 2013 14:35 (20 minutes)

Presenter: Dr JAMAKOVIC-KAPIC, Almerima (UniBE)

Session Classification: Application portfolio: presentation of new applications

OpenFoam

Contribution ID: 8 Type: not specified

OpenFoam

Friday, 19 April 2013 14:55 (15 minutes)

Presenter: Dr NIINIMAEKI, Markopekka (HES-SO//Ge)

Session Classification: Application portfolio: presentation of new applications

SWAT

Contribution ID: 9 Type: not specified

SWAT

Friday, 19 April 2013 15:10 (20 minutes)

Presenter: Dr RAY, Nicholas (UNEP/DEWA/GRID-Geneva)

Session Classification: Application portfolio: presentation of new applications

GEOTOP

Contribution ID: 10 Type: not specified

GEOTOP

Friday, 19 April 2013 15:30 (15 minutes)

Presenter: MAFFIOLETTI, sergio (UZH)

Session Classification: Application portfolio: presentation of new applications

GC3Pie

Contribution ID: 11 Type: not specified

GC3Pie

Friday, 19 April 2013 15:45 (15 minutes)

Presenter: MAFFIOLETTI, sergio (UZH)

Session Classification: Application portfolio: presentation of new applications

SMSCG

Contribution ID: 12 Type: not specified

SMSCG

Friday, 19 April 2013 11:05 (10 minutes)

Presenter: FLURY, Placi (SWITCH)

Session Classification: Where do we come from and where are we going?

Contribution ID: 13 Type: not specified

Academic Cloud

Friday, 19 April 2013 11:20 (10 minutes)

Presenter: Dr KUNSZT, Peter (ETH)

Session Classification: Where do we come from and where are we going?

Contribution ID: 14 Type: not specified

SwiNG perspective

Friday, 19 April 2013 10:55 (10 minutes)

Presenter: FLANDERS, Dean (SwiNG)

Session Classification: Where do we come from and where are we going?

Contribution ID: 15 Type: not specified

Presenting CRUS program: "Scientific Information" 2013 - 2016

Friday, 19 April 2013 10:40 (15 minutes)

Presenter: WALDER, Martin (IBM)

Session Classification: Where do we come from and where are we going?