ROD teams workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Operations in EGI Inspire

Wednesday, 2 June 2010 12:30 (30 minutes)

Presenter: Dr FERRARI, Tiziana (INFN)

Session Classification: Operations in EGI Inspire

Contribution ID: 1 Type: not specified

From ROCs to NGIs

Tuesday, 1 June 2010 14:00 (30 minutes)

In this presentation the NGI creation operations document (https://edms.cern.ch/document/1071800/1) will be discussed.

Presenter: KRAKOWIAN, Malgorzata (ACK CYFRONET AGH)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 2 Type: not specified

ROD and **COD** operational model

Tuesday, 1 June 2010 13:30 (30 minutes)

Here, ROD and COD timelines and performance metrics will be discussed.

Presenter: RADECKI, Marcin

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Operational documentation

Tuesday, 1 June 2010 16:00 (2 hours)

An overview of Operational documentation, training guides and the Best Practices wiki.

Presenter: HANSPER, Vera

Session Classification: In practice

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

GGUS

Wednesday, 2 June 2010 09:30 (30 minutes)

status and developments: GGUS

Presenter: GREIN, Guenter

Session Classification: Operational tools

GOCdb

Contribution ID: 6 Type: not specified

GOCdb

Wednesday, 2 June 2010 10:00 (30 minutes)

Presenter: Mr MATHIEU, Gilles (RAL-STFC)

Session Classification: Operational tools

Dashboard

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Dashboard

Wednesday, 2 June 2010 10:30 (30 minutes)

Presenter: LORPHELIN, Cyril (CNRS)

Session Classification: Operational tools

Contribution ID: 8 Type: not specified

site and NGI monitoring with nagios

Wednesday, 2 June 2010 11:30 (1 hour)

Primary author: IMAMAGIC, Emir

Presenter: IMAMAGIC, Emir

Session Classification: monitoring

Contribution ID: 10 Type: not specified

Training: Operational tools

Wednesday, 2 June 2010 15:30 (2 hours)

Training: Operational tools

A training session on the use of the Operations tools, in particular the Operations Dashboard. Participants will be required to bring their own laptops and have a Regional Staff role in the GOCDB for their NGI/ROC.

Presenter: HANSPER, Vera (CSC)

Session Classification: In practice II

ROD teams work ... $\,/\,$ Report of Contributions

myEGEE

Contribution ID: 11 Type: not specified

myEGEE

Wednesday, 2 June 2010 14:00 (30 minutes)

Presenter: HORAT, David (CERN)

Session Classification: monitoring II

Argus

Contribution ID: 12 Type: not specified

Argus

Wednesday, 2 June 2010 14:30 (30 minutes)

 $\begin{tabular}{ll} \textbf{Presenter:} & WITZIG, Christoph (SWITCH) \end{tabular}$

Session Classification: Argus

Contribution ID: 13 Type: not specified

Setting up NGI operations

Tuesday, 1 June 2010 15:00 (20 minutes)

Presenter: TROMPERT, Ron

Session Classification: Setting up NGI operations

Contribution ID: 14 Type: not specified

NGI operations in Turkey

Tuesday, 1 June 2010 15:20 (20 minutes)

Presenter: AKKOYUN, Emrah

Session Classification: Setting up NGI operations

Contribution ID: 15 Type: not specified

NGI operations in Germany

Tuesday, 1 June 2010 15:40 (20 minutes)

Presenter: NILSEN, Dmitry (KIT)

Session Classification: Setting up NGI operations