Task Leaders Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome & Logistics

Thursday, 10 June 2010 09:30 (15 minutes)

Presenter: NEWHOUSE, Steven (EGI.eu)

Contribution ID: 1 Type: not specified

NA3 - User Community Coordination

Thursday, 10 June 2010 10:15 (30 minutes)

Presenter: BREWER, Stephen (EGI.eu)

Session Classification: EGI-InSPIRE Workplan

Task Leaders Me ... / Report of Contributions

Contribution ID: 2 Type: not specified

SA1: Operations

Thursday, 10 June 2010 09:45 (20 minutes)

SA1: Operations

Presenter: Dr FERRARI, Tiziana (INFN)

Session Classification: EGI-InSPIRE Workplan

SA2: Software Provisioning

Contribution ID: 3 Type: not specified

SA2: Software Provisioning

Thursday, 10 June 2010 11:15 (30 minutes)

Presenter: NEWHOUSE, Steven (EGI.eu)

Session Classification: EGI-InSPIRE Workplan

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

SA3: Services for Heavy User Communities

Thursday, 10 June 2010 11:45 (30 minutes)

Presenter: SHIERS, Jamie (CERN)

Session Classification: EGI-InSPIRE Workplan

NA2.2: Dissemination

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

NA2.2: Dissemination

Thursday, 10 June 2010 10:45 (15 minutes)

Presenter: GATER, Catherine (EGI.eu)

Session Classification: EGI-InSPIRE Workplan

Contribution ID: 6 Type: not specified

NA2.3: Policy Development

Thursday, 10 June 2010 12:15 (15 minutes)

Presenter: ANDREOZZI, Sergio (EGI.eu)

Session Classification: EGI-InSPIRE Workplan

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

JRA1: Operational Tools

Thursday, 10 June 2010 10:05 (10 minutes)

JRA1: Operational Tools

Presenter: CESINI, Daniele (INFN/IGI)

Session Classification: EGI-InSPIRE Workplan

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

Project Management

Thursday, 10 June 2010 13:30 (30 minutes)

Management structure, PPT, reporting, etc.

Presenter: GATER, Catherine (EGI.eu)

Session Classification: Logistics

Contribution ID: 9 Type: not specified

Collaboration

Thursday, 10 June 2010 14:00 (30 minutes)

Amongst the DCI projects. Within EGI.

Presenter: NEWHOUSE, Steven (EGI.eu)

Session Classification: Logistics

Contribution ID: 10 Type: not specified

EGI Technical Forum

Thursday, 10 June 2010 14:30 (30 minutes)

Presenter: Dr VAN DER MEER, Rob (EGI.eu)

Session Classification: Logistics

Contribution ID: 11 Type: not specified

Discussion and Next Steps

Thursday, 10 June 2010 15:30 (1 hour)