[cancelled] - Workshop: Designing new pan-European e-infrastructure services

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Service/technology no.1

Tuesday, 3 November 2020 11:15 (15 minutes)

Abstract of the Service/techology no.1 goes here

Summary

Session Classification: New services / technologies

Contribution ID: 1 Type: not specified

Service/technology no.2

Tuesday, 3 November 2020 11:30 (15 minutes)

Abstract of the Service/technology no.2 goes here

Summary

Session Classification: New services / technologies

Contribution ID: 2 Type: not specified

Service/technology no.3

Tuesday, 3 November 2020 11:45 (15 minutes)

Abstract of the Service/technology no.3 goes here

Summary

Session Classification: New services / technologies

Contribution ID: 3 Type: not specified

Service/technology no.4

Tuesday, 3 November 2020 12:00 (15 minutes)

Abstract of the Service/technology no.4 goes here

Summary

Session Classification: New services / technologies

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Service/technology no.5

Tuesday, 3 November 2020 12:15 (15 minutes)

Abstract of the Service/technology no.5 goes here

Summary

Session Classification: New services / technologies

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Service/technology no.6

Tuesday, 3 November 2020 12:30 (15 minutes)

Abstract of the Service/technology no.6 goes here

Summary

Session Classification: New services / technologies

Contribution ID: 6 Type: not specified

Service/technology no.7

Tuesday, 3 November 2020 12:45 (15 minutes)

Abstract of the Service/technology no.7 goes here

Summary

Session Classification: New services / technologies