### The 3rd Global Open Science Cloud Workshop

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **Keynote talk - Overview of CODATA Global Open Science activities and the WorldFAIR project**

Thursday, 22 September 2022 11:00 (30 minutes)

**Presenter:** Dr HODSON, Simon (CODATA)

Session Classification: Overview of Global Open Science Cloud and Technology Frame-

work

Contribution ID: 3 Type: not specified

# What users'need? -GOSC Radar Case Study Working Group

Thursday, 22 September 2022 11:30 (15 minutes)

**Presenter:** HAGGSTROM, Ingemar (EISCAT)

Session Classification: Overview of Global Open Science Cloud and Technology Frame-

work

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# What users'need? -GOSC SDG-13 Case Study Working Group

Thursday, 22 September 2022 11:45 (15 minutes)

Presenter: ZHANG, Lili (CNIC)

Session Classification: Overview of Global Open Science Cloud and Technology Frame-

work

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

# Keynote talk – What can GOSC help? –GOSC Technical Infrastructure Framework

Thursday, 22 September 2022 12:00 (20 minutes)

Presenter: Prof. LI, Jianhui (CNIC)

Session Classification: Overview of Global Open Science Cloud and Technology Frame-

work

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

### How to implement? -EOSC AAI experiences for GOSC AAI

Thursday, 22 September 2022 12:20 (20 minutes)

Presenter: LIAMPOTIS, Nicolas (GRNET)

Session Classification: Overview of Global Open Science Cloud and Technology Frame-

work

Contribution ID: 8 Type: not specified

# How to implement? -GOSC Data Interoperability Working Group

Thursday, 22 September 2022 12:40 (20 minutes)

Presenter: Dr OJSTERŠEK, Milan

Session Classification: Overview of Global Open Science Cloud and Technology Frame-

work

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

# Keynote talk – Advance Cloud technology in Alibaba and CNIC-Alibaba integration

Thursday, 22 September 2022 15:50 (30 minutes)

**Presenter:** Dr HUANG, Ye

Session Classification: Implementation of the Global Open Science Cloud

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Cloud Federation between EGI-South Africa**

Thursday, 22 September 2022 16:35 (15 minutes)

Presenter: Dr SIMMONDS, Rob

Session Classification: Implementation of the Global Open Science Cloud

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **Cloud Federation between EGI- Hungary**

Thursday, 22 September 2022 16:50 (15 minutes)

**Presenter:** Dr LOVAS, Robert (SZTAKI)

Session Classification: Implementation of the Global Open Science Cloud

Contribution ID: 13 Type: not specified

### Black Sea Open Science Cloud for the Blue Growth in the Black Sea Region

Thursday, 22 September 2022 17:05 (15 minutes)

Presenter: Prof. MAMUT, Eden

Session Classification: Implementation of the Global Open Science Cloud

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### **Cloud Federation between EGI- RENAM**

Thursday, 22 September 2022 17:20 (15 minutes)

Presenter: ILIUHA, Nicolai

Session Classification: Implementation of the Global Open Science Cloud

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### Keynote talk –EGI international Cloud Federation Approach and achievements in EGI-ACE

Thursday, 22 September 2022 15:30 (20 minutes)

Presenter: FERNANDEZ, Enol (EGI.eu)