EGI Security Policy Group meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Introductions and agree agenda

Wednesday, 1 February 2012 14:00 (10 minutes)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 1 Type: not specified

Minutes and actions from last meeting

Wednesday, 1 February 2012 14:10 (20 minutes)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 2 Type: not specified

Various items of news and updates

Wednesday, 1 February 2012 14:30 (30 minutes)

Including:

Recently approved EGI security policies, Security for Collaborating Infrastructures(SCI) activities, New IGTF guidelines on Attribute Authority Service Operations.

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 3 Type: not specified

Various general issues

Wednesday, 1 February 2012 15:00 (30 minutes)

Review of Terms of Reference and SPG procedures, Merge of SPG Security Glossary and general EGI Glossary, Handling of IPR and dispute resolution/escalation procedures.

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Revision of top-level Security Policy document

Wednesday, 1 February 2012 15:30 (1h 30m)

Session Classification: Session 1

Review agenda

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Review agenda

Thursday, 2 February 2012 09:30 (10 minutes)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Levels of Trust and Assurance in a virtualised world

Thursday, 2 February 2012 09:40 (35 minutes)

Presenter: DRESCHER, Michel (EGI.EU)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Data Privacy - user level accounting

Thursday, 2 February 2012 10:15 (1h 15m)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

SPG Plans for 2012

Thursday, 2 February 2012 11:30 (1 hour)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 9 Type: not specified

Top-level Security Policy (session 2)

Thursday, 2 February 2012 14:00 (1 hour)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 10 Type: not specified

AOB and dates of future meetings

Thursday, 2 February 2012 15:00 (30 minutes)

Session Classification: Session 3